Diamond Slurries For Specific Applications
Diamond Slurries For General Purpose
Micro Diamond Powders
Nano Diamond Powders

Produk Kami

  • Diamond Powders

    Bubuk Inten

    bubuk inten Qual Inten mangrupakeun partikel inten direkayasa permukaan cocog pikeun rupa-rupa aplikasi ti polishing leungeun kana seeding mun rékayasa kuantum.

  • Diamond Slurries

    Inten Slurries

    Slurries inten Qual Inten diwangun ku partikel inten anu direkayasa permukaan sareng matriks anu dirumuskeun sacara khusus pikeun lapping sareng polishing presisi kalayan hasil anu luar biasa.

  • Diamond Tools

    Inten Pakakas

    Alat CVD sareng PCD kualitas luhur kalayan harga anu teu kaétang parantos lami janten ciri khas tina Qual Diamond.Kustomisasi oge sadia.Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep.

  • Polishing Pads

    Poles Pads

    Lapping precision tinggi na polishing kalawan tolerances ketat tur parallelism bisa dihontal ku polishing jeung kombinasi slurries Qual Inten na polishing hampang.

Wilujeng sumping di QUAL DIAMOND

1Qual Inten specializes dina ngamekarkeunjeung ngahasilkeun bubuk inten jeung slurries inten / suspensions pikeun lapping na precision polishing.Kasuksésan Qual Diamond dikuatkeun ku hubungan kolaborasi sareng para nasabah, kaahlian téknis anu jero, sareng tenaga kerja anu khusus.Tim téknis kami gaduh 60+ taun pangalaman gabungan dina inten sintétik, élmu material, sareng biotéhnologi.

 

  • Become a Dealer:

    Janten Dealer:

    Naha anjeun resep janten dealer alat Qual Diamond?Mangga ngenalkeun diri anjeun sarta ngadaptarkeun kiwari!

  • Get A Quote:

    Kéngingkeun Penawaran:

    Museurkeun kutipan harga?Klik dina Ikon on kénca sarta ngantep kami ngahubungan anjeun.

  • News:

    Warta:

    Kami komitmen ka layanan palanggan hébat sarta narékahan pikeun nyieun pangalaman anjeun sakumaha nikmat sabisa.

Demos white

Testimonials

"Bit Countersink PCD anu dilakukeun ku Qual Diamond pikeun urang tiasa dianggo saé!Abdi langkung senang nyarios yén kuring resep kana hasil tina alat ieu.Di luhureun éta, Qual Inten éta dina luhureun prosés unggal hambalan na éta gampang pikeun digawe sareng.Bit kami ngagunakeun ngan bakal lepas pikeun ngeunaan 30-50 liang pangeboran orat jeung carbide countersinks, Awét pikeun ngeunaan 100 liang kalawan PCD Countersink nu Qual Inten dijieun pikeun urang, Urang ayeuna bisa ngahasilkeun 700 liang sarta masih bade.Éta leres-leres nyéépkeun sabaraha lami éta tahan sareng sigana henteu kusam.Kami pasti bakal mesen alat anu sami di hareup! ”

- Lebak Fab
  • our partner
  • our partner
  • our partner

Ngadaptarkeun alamat surélék anjeun pikeun nampa warta jeung apdet.

Urang hormat anjeunprivasi.Tinjauan kamisyarat sareng katangtuan.