TENTANG KAMI

Ihtisar parusahaan

Qual Inten specializes dina ngamekarkeun jeung ngahasilkeunbubuk intenjeunginten slurries / suspensionspikeun lapping na precision polishing, parabot inten CVD, parabot PCD inten, sarta bit bor EF.Kasuksésan Qual Diamond dikuatkeun ku hubungan kolaborasi sareng para nasabah, kaahlian téknis anu jero, sareng tenaga kerja anu khusus.Tim téknis kami gaduh 60+ taun pangalaman gabungan dina inten sintétik, élmu material, sareng biotéhnologi.

Inovasi sareng kualitas aya dina DNA urang.Qual Inten teh produser ngarah sarta supplier of kacida deagglomerated tur murni inten nano- jeung mikro-partikel.Métode perawatan permukaan proprietary kami sareng syarat kualitas anu ketat nganteurkeun hasil anu konsisten sareng kauntungan biaya ka konsumén urang.Métode ieu dikembangkeun ku lab nanotéhnologi urang, anu nyalira ngahasilkeun langkung ti 20 Intelektual Properties (IP) dina téknologi modifikasi permukaan.

Lab anu sanés di lokasi San Diego kami dikhususkeun pikeun ngembangkeun metode sareng solusi pikeun palanggan kami.Lab lapping sareng polishing dilengkepan ku mesin lapping sareng alat-alat penting anu sanés pikeun lapping sareng polishing precision.Lab ieu nyayogikeun kami kamampuan pikeun nguji conto palanggan di-imah sareng ngembangkeun solusi khusus anu nyayogikeun sarat proyék palanggan anu béda.Urang nyebarkeun studi kasus periodik sarta babagi wawasan sarta tips on precision polishing kalawan hasil dihasilkeun ku lab.

Qual Inten ogé ISO 9001 sarta ISO 14001 Certified tur patuh.Urang ngadalikeun unggal hambalan tina prosés tina procuring bahan baku pikeun ngahasilkeun produk rengse.Urang ngagunakeun alat-alat precision tinggi ti Éropa jeung AS pikeun ukuran partikel, analisis unsur, sarta deteksi najis.Sadaya bahan baku ramah lingkungan sareng tiasa didaur ulang.Naha aplikasi anjeun dina semikonduktor, optik sareng fotonik, aeroangkasa, keramik canggih sareng bahan komposit, otomotif, atanapi alat médis, tim khusus kami siap ngabantosan anjeun ngembangkeun masa depan anu cerah sareng nyiptakeun kamungkinan anu teu terbatas ku kakuatan inten.

Motto urang: "Kualitas nyaéta Kahirupan Urang;Konsumén mangrupikeun Prioritas Kami. ”

Misi kami:

Janten produsén sareng supplier produk inten pangsaéna pikeun industri maju.

“Kualitas Nyaeta Kahirupan Urang;Konsumén mangrupikeun Prioritas Kami. ”

PRODUCTS-BlockImage-QualDiamond
Application-BlockImage-QualDiamond
Quality-QualDiamond
INNOVATION-BlockImage-QualDiamond