APLIKASI

Hayu téhnologi canggih urang dianggo pikeun anjeun

ALL APLIKASI

Qual Diamond ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk inten canggih pikeun R&D, manufaktur, sareng produksi dina sababaraha industri.Jaminan kami nyaéta nyayogikeun produk kualitas pangluhurna pikeun lapping sareng polishing.Kami bangga dina nganteurkeun solusi anu optimal bari patuh kana spésifikasi palanggan.

SEMIKONDUKTOR

Qual Inten slurry jeung bubuk bisa garapan pikeun ngahontal sarat stringent semikonduktor manufaktur.Produk inten kami nawiskeun langkung seueur kaunggulan tibatan bahan abrasive konvensional ngeunaan lapping sareng polishing precision.Laju panyabutan bahan anu agrésif ningkatkeun produktivitas sareng sacara signifikan ningkatkeun kauntungan biaya.Formulasi anu ramah lingkungan henteu ngahasilkeun limbah beracun pikeun lingkungan.

Kontaktim téknis kami kanggo inpormasi lengkep sareng solusi anu disesuaikan.

OPTIK & FOTONIK

Prosés kualitas rékayasa sareng optik dipercaya sareng fotonik mangrupikeun prosés anu rumit.slurry inten Qual Inten jeung bubuk nawarkeun ongkos panyabutan tinggi na scratch-gratis, permukaan eunteung-kawas finish jeung prescribed precision.

Kontaktim téknis urang pikeun émbaran leuwih lengkep sarta ngaropéasolusi.

KERAMIK CANGGIH JEUNG BAHAN KOMPOSIT

Keramik canggih sareng bahan komposit maénkeun peran penting dina pamekaran sareng manufaktur komponén éléktronik, telekomunikasi, pertahanan sareng aeroangkasa, sareng alat médis.Qual Diamond gaduh kaahlian sareng solusi optimal pikeun aplikasi khusus para nasabah sareng syarat téknis.

Kontaktim téknis kami kanggo inpormasi lengkep sareng solusi anu disesuaikan.

LOGAM

Qual Inten gaduh lapping unggul sareng solusi polishing presisi pikeun metalografi.Bubur inten sareng bubuk kami pikeun polishing precision tiasa ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu teu aya cacad, sapertos eunteung dina logam dina waktos anu pondok, siap pikeun étsa kimia atanapi éléktrokimia.

Kontaktim téknis kami kanggo inpormasi lengkep sareng solusi anu disesuaikan.