KERAMIK

SLURRY Inten mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun permukaan keramik datar.

Ihtisar

Salaku nagara balap ngirim robot ka permukaan Mars jeung billionaires sumpah pikeun nyieun spésiés manusa hiji spésiés antarplanét, industri aerospace geus poised jadi salah sahiji usaha tumuwuh panggancangna tina endeavors manusa.Gaya panggerak balik industri aerospace ogé bakal propel industri lianna kayaning éléktronika, telekomunikasi, aviation, minyak jeung gas, pertahanan, sarta alat médis maju.Industri ieu nungtut sajumlah ageung bahan keramik sareng komposit canggih.

Bahan keramik canggih anu biasa dipanggihan nyaéta silikon karbida, aluminium nitrida, alumina, zirconia, titania, merkuri kadmium telluride, boron karbida, silikon nitrida, tungsten karbida, sareng silikat.Bahan ieu biasana aya dina alat éléktronik sareng listrik kusabab konduktivitas listrik anu kuat sareng résistansi korosi anu luhur.Éta ogé dipaké dina armor awak, parabot motong, sarta mesin.Bahan komposit canggih biasana dianggo dina kendaraan angkasa, pesawat, sareng drone.Bahan komposit, dina bentuk pangbasajanna, diwangun ku tulangan sareng matriks.Matriks mangrupikeun bahan anu langkung lemah sareng dipasang dina bahan anu langkung kuat, tulangan, pikeun masihan orientasi sareng arah.Kakuatan sareng enteng bahan komposit canggih mangrupikeun kaunggulan utama tina bahan sanés.

KELEBIHAN QUAL DIAMOND SLURRY AND POWDER

Partikel inten Qual Inten dirawat kalayan kimia permukaan proprietary.Matriks anu dirumuskeun khusus didamel pikeun slurries inten anu béda pikeun aplikasi anu béda.Prosedur kontrol kualitas anu patuh ISO kami, anu kalebet protokol ukuran anu ketat sareng analisa unsur, mastikeun distribusi ukuran partikel inten anu ketat sareng tingkat kamurnian inten anu luhur.Kaunggulan ieu ditarjamahkeun kana laju panyabutan bahan anu langkung gancang, ngahontal kasabaran anu ketat, hasil anu konsisten, sareng penghematan biaya.

● Non-agglomeration alatan perlakuan permukaan canggih partikel inten.

● Sebaran ukuran kedap alatan protokol ukuran stringent.

●-tingkat luhur purity inten alatan kadali kualitas stringent.

● Laju panyabutan bahan High alatan non-agglomeration partikel inten.

● Dirumuskeun husus pikeun precision polishing kalawan pitch, piring, sarta Pad.

● formulasi ramah-eco merlukeun ukur cai pikeun prosedur beberesih

APLIKASI Inten ABRASIVES

Kusabab jumlah bahan keramik canggih anyar terus ningkat di pasar, tungtutan pikeun polishing precision ogé skyrocket.Nilai karasa luhur bahan keramik canggih ngajadikeun precision polishing kalawan abrasives lian ti inten nangtang.Inten abrasives dina bentuk slurry anu mindeng pilihan lamun datang ka precision polishing bahan keramik canggih.Kusabab bahan komposit canggih sering dianggo dina aeronautika, syarat-syarat precision tinggi sareng bérés dina mesin kritis sareng nangtang dina waktos anu sami.Di sagigireun dipaké pikeun lapping jeung polishing, slurries inten ogé dipaké dina polishing pikeun nembongkeun integritas microstructural dina composites matrix logam kayaning SiC / Ti, AlSiC, sarta alloy Ti-6Ak-4V. Salaku tambahan, slurries inten sering dianggo pikeun ngarencanakeun permukaan bahan komposit canggih pikeun nyayogikeun bagian anu mulus.