Inten Slurries Pikeun Tujuan Umum

Inten Slurries Pikeun Tujuan Umum/ Inten Slurries Pikeun Aplikasi husus

Inten SLURRIES pikeun tujuan umum

HAPD1gl

Hydroqual Advanced Polycrystalline (HAPD) Inten Slurry- slurry inten polycrystalline basis hidro dijieun ku detonasi-sintésis partikel inten dina matriks formulasi canggih cocog pikeun lapping precision tinggi na polishing bahan teu luhur teuing dina skala Mohs.

HSPD1000

Hydroqual Standar Polycrystalline (HSPD) Inten Slurry- slurry inten polycrystalline basis hidro dijieun ku partikel inten detonation-sintésis dina matrix formulasi baku cocog pikeun lapping precision tinggi na polishing bahan teu luhur teuing dina skala Mohs.

HAPH1gl

Hydroqual Advanced Polycrystalline (HAPH) Inten Slurry- slurry inten polycrystalline basis hidro dijieun ku tekanan tinggi-suhu tinggi partikel inten dina matriks formulasi canggih cocog pikeun lapping precision tinggi na polishing bahan teu luhur teuing dina skala Mohs.

HSPH1000

Hydroqual Standar Polycrystalline (HSPH) Inten Slurry - slurry inten polycrystalline basis hidro dijieun ku tekanan tinggi-suhu tinggi partikel inten dina matriks rumusan baku cocog pikeun lapping precision tinggi na polishing bahan teu luhur teuing dina skala Mohs.

HAM

Hydroqual Advanced Monocrystalline (HAM) Inten Slurry- slurry inten monocrystalline basis hidro dijieun ku tekanan tinggi-suhu tinggi partikel inten dina matriks formulasi canggih cocog pikeun lapping precision tinggi na polishing bahan luhur dina skala Mohs.

HSM

Hydroqual Standar Monocrystalline (HSM) Inten Slurry- slurry inten monocrystalline basis hidro dijieun ku tekanan tinggi-suhu tinggi partikel inten dina matriks rumusan baku cocog pikeun lapping precision tinggi na polishing bahan luhur dina skala Mohs.