Inten Slurries Pikeun Aplikasi husus

Inten Slurries Pikeun Tujuan Umum / Inten Slurries Pikeun Aplikasi husus

SLURRIES Pikeun APLIKASI husus

pad1

Rupa-rupa bahan tiasa digosok nganggo bantalan polishing pikeun ngajantenkeun permukaan anu saé.Éta kalebet tambaga, tungsten, silikon karbida, inten biru, oksida, sareng nitrida ultra-teuas.

plate

Lapping bahan kayaning kaca, kristal, keramik canggih / bahan komposit, sarta logam mindeng kahontal maké beusi, tambaga, waja, atawa plat logam-résin.Bari pelat lapping ieu teu ngarugikeun loba pikeun ngaganti, ngaganti aranjeunna mindeng bisa nyieun konstrain on anggaran.

pitch2

Pitch polishing mindeng dipaké pikeun ngahontal tolerances ketat pikeun flatness permukaan, roughness permukaan, paralelisme, sarta kosmétik dina rupa-rupa bahan.

metalProcessing

Safir kristal tunggal sintétik, keramik spinel transparan, sareng silikon karbida mangrupikeun bahan canggih anu penting pikeun semikonduktor sareng industri sanés kusabab sipat unikna.Sanaos sadaya fitur anu pikaresepeun tina bahan-bahan canggih ieu, tingkat karasa anu luhur bahan-bahan ieu ngajantenkeun lapping sareng polishing sesah.

wire+saw

slurries Qual Inten pikeun ragaji kawat nawarkeun adherence luar biasa tur sipat ingetan, speed motong tinggi na laju panyabutan bahan, sarta kualitas permukaan motong hébat.