Inten parabot

CVD & PCD Inten Pakakas

CVD Inten coated Parabot

Qual Inten CVD parabot Intendiproduksi ku palapis inten CVD ngaliwatan réaktor filamén panas.Tungsten carbide iteuk kalawan 6-8% kobalt anu coated ku inten CVD.Stabilitas palapis inten nyayogikeun umur pamakean anu langkung panjang sareng kinerja anu saé dina panggilingan, pangeboran sareng motong.Alat kami tiasa disaluyukeun sareng dianggo pikeun bahan komposit canggih, semikonduktor, sareng industri keramik canggih.

Sampel tampilan alat anu kami tawarkeun.Kustomisasi pinuh sayogi upami dipénta pikeun nyocogkeun kabutuhan pamrosesan anjeun.

Alat pangeboran:

* Tibalik Bor Bit
*Lurus Bor Bit
* Ketok Bor Bit
* Mata Bor Jangkauan Panjang
* 2-Suling Bor Bit
* 2-Suling Bor Bit kalawan Cooler Batin

Alat panggilingan:

* 4-Suling Ball Irung Tungtung Mill
* Spiral Tungtung Mill
* Pola Inten Spiral Roughing Tungtung Mill
* Pola Inten Tungtung Mill
* 2-Suling Tungtung Mill

Parabot Routing:

* Inten Router Bit
* Inten Fishtail Router Bit
* 2-Suling komprési Router

* 4-Suling komprési Router
* CVD Inten Coated Tapered Reamer

PCD Inten Pakakas

Qual Inten PCD parabot Intendijieun tina inserts PCD precision sarta kabuktian mibanda 8-12 kali karasa leuwih luhur sarta kakuatan compressive kuat lamun dibandingkeun tungsten carbide.Alat PCD nyadiakeun résistansi maké alus teuing jeung konduktivitas termal.Éta tiasa disaluyukeun pikeun ukuran tina nano dugi ka 30μm dumasar kana syarat aplikasi sareng kasabaran.Éta seueur dianggo dina ngolah sareng manufaktur pikeun bahan komposit canggih, semikonduktor, sareng industri keramik canggih.Tim téknis kami tiasa ngarancang rupa-rupa solusi dumasar kana spésifikasi anjeun.

Sampel tampilan alat anu kami tawarkeun.Kustomisasi pinuh sayogi upami dipénta pikeun nyocogkeun kabutuhan pamrosesan anjeun.

* 1-Suling Ball Irung Router Bit
*
2-Suling Ball Irung Router Bit
*
2-Suling Tungtung Mill
*
4-Suling Tungtung Mill
*
Countersink BIT