LOGAM

Ihtisar

Gunana pikeun nyebutkeun, logam aya madhab dina kahirupan sapopoe urang.Aranjeunna kaasup, tapi teu diwatesan ku, stainless steel, tambaga, aluminium, beusi tuang, titanium, alloy dumasar kobalt, alloy nikel, alloy basis aluminium, komo plastik canggih.Industri logam global ageung sareng diperkirakeun $ 3,3 triliun.

KELEBIHAN QUAL DIAMOND SLURRY AND POWDER

Partikel inten Qual Inten dirawat kalayan kimia permukaan proprietary.Matriks anu dirumuskeun khusus didamel pikeun slurries inten anu béda pikeun aplikasi anu béda.Prosedur kontrol kualitas anu patuh ISO kami, anu kalebet protokol ukuran anu ketat sareng analisa unsur, mastikeun distribusi ukuran partikel inten anu ketat sareng tingkat kamurnian inten anu luhur.Kaunggulan ieu ditarjamahkeun kana laju panyabutan bahan anu langkung gancang, ngahontal kasabaran anu ketat, hasil anu konsisten, sareng penghematan biaya.

● Non-agglomeration alatan perlakuan permukaan canggih partikel inten.

● Sebaran ukuran kedap alatan protokol ukuran stringent.

●-tingkat luhur purity inten alatan kadali kualitas stringent.

● Laju panyabutan bahan High alatan non-agglomeration partikel inten.

● Dirumuskeun husus pikeun precision polishing kalawan pitch, piring, sarta Pad.

● formulasi ramah-eco merlukeun ukur cai pikeun prosedur beberesih.

APLIKASI Inten ABRASIVES

Metalografi mindeng dipigawé kalayan bantuan instrumen canggih kayaning mikroskop optik, mikroskop éléktron, jeung mesin difraksi sinar-x pikeun ngadeteksi sipat bahan kritis nu teu katempo ku mata taranjang.Polishing sareng lapping mangrupikeun léngkah anu dipikabutuh dina pamariksaan metalografi.Permukaan bebas cacad tina conto metalographic diperyogikeun pikeun nyayogikeun analisa metalografi anu akurat.Inten abrasives bisa dipaké dina sakabéh lapping na polishing prosés tapi ilaharna dipaké dina hambalan polishing final pikeun ménta finish kawas eunteung.Étsa kimiawi atanapi éléktrokimia tina permukaan bebas cacad tina conto métalogografi teras dilaksanakeun sareng dipasihan mikroskop, difraksi sinar-x, sareng téknik karakterisasi anu sanés.

Metallographic+Polishing+System