Bubuk Inten mikro

MikroBubuk Inten/ Bubuk Inten Nano

Bubuk Inten mikro

QPM


Qual Inten polycrystalline micro inten bubuk QPD disintésis ku métode detonation-sintésis lajeng diolah ku Qual Inten téhnologi modifikasi permukaan canggih.

QPM


Qual Inten polycrystalline micro inten bubuk QPH ieu disintésis ku-tekanan luhur métode-suhu luhur lajeng diolah ku Qual Inten téhnologi modifikasi permukaan canggih.

QRM

Qual Inten monocrystalline mikro babak inten bubuk QMR boga edges kirang sudut sarta dirawat ku Qual Inten téhnologi modifikasi permukaan canggih pikeun lapping precision.

QMM

Qual Inten monocrystalline micro inten bubuk QMM ieu disintésis ku-tekanan luhur métode-suhu tinggi lajeng diolah ku Qual Inten téhnologi modifikasi permukaan canggih.Sampurna pikeun bahan polishing precision luhur dina skala Mohs.