OPTIK & FOTONIK

Ihtisar

Produk tina industri optik sareng fotonik tiasa dipendakan dina kahirupan sapopoe urang.Éta tiasa dipendakan dina smartphone, komputer, serat optik, sistem laser, teleskop, alat médis, sareng éléktronika sareng sistem canggih.Dina dasawarsa anu bakal datang, dampak industri optik sareng fotonik dina masarakat bakal terus ningkat sacara éksponénsial.Gagasan anyar pikeun produk anu ngamangpaatkeun sipat optik sareng fotonik tina cahaya anu langkung éfisién dugi ka konsentrasi tanaga surya pikeun pembangkit listrik terus bertunas dina laju anu gancang, nampilkeun kasempetan sareng tantangan pikeun manufaktur komponén optik.

KELEBIHAN QUAL DIAMOND SLURRY AND POWDER

Partikel inten Qual Inten dirawat kalayan kimia permukaan proprietary.Matriks anu dirumuskeun khusus didamel pikeun slurries inten anu béda pikeun aplikasi anu béda.Prosedur kontrol kualitas anu patuh ISO kami, anu kalebet protokol ukuran anu ketat sareng analisa unsur, mastikeun distribusi ukuran partikel inten anu ketat sareng tingkat kamurnian inten anu luhur.Kaunggulan ieu ditarjamahkeun kana laju panyabutan bahan anu langkung gancang, ngahontal kasabaran anu ketat, hasil anu konsisten, sareng penghematan biaya.

● Non-agglomeration alatan perlakuan permukaan canggih partikel inten.

● Sebaran ukuran kedap alatan protokol ukuran stringent.

●-tingkat luhur purity inten alatan kadali kualitas stringent.

● Laju panyabutan bahan High alatan non-agglomeration partikel inten.

● Dirumuskeun husus pikeun precision polishing kalawan pitch, piring, sarta Pad.

● formulasi ramah-eco merlukeun ukur cai pikeun prosedur beberesih

lens
product_electoric10_1
ceramics+and+solar+systems
fwefwe2

Kumaha gawéna

PRESISI POLISH KOMPONEN OPTIK

A rupa-rupa bahan dipaké dina élmu optik jeung industri photonics.Inten biru, séng selenida, séng sulfida, germanium, kalsium fluorida, magnesium fluorida, silikon karbida, beryllium, yttrium-aluminium garnet, sarta gallium nitride, ngan sababaraha ngaran.Precision polishing tina bahan disebut tadi ayeuna di paménta tinggi na ngan bakal terus skyrocket.Mibanda sumber dipercaya atawa supplier slurry / bubuk inten kualitas luhur dipaké dina lapping jeung precision polishing komponén optik penting pikeun kasuksésan sarta Profitability panyadia ladenan atawa produsén.

Graphic-How+it+works-DiamondSlurry+for+OPTICS