PRODUK KAMI

Ngudag Kualitas Pangsaéna & Téknologi Canggih

Inten Slurry |Bubuk Inten |CVD & PCD Inten Pakakas |EF Bor Bits

  • DIAMOND SLURRY FOR PLATE NINGALI PRODUK

    Inten SLURRY Pikeun piring

    Lapping bahan kayaning kaca, kristal, keramik canggih / bahan komposit, sarta logam mindeng kahontal maké beusi, tambaga, waja, atawa plat logam-résin.Bari pelat lapping ieu teu ngarugikeun loba pikeun ngaganti, ngaganti aranjeunna mindeng bisa nyieun konstrain on anggaran.Qual Inten Hydroqual Inten Slurry (Dirumuskeun husus) pikeun Lempeng preserves integritas lapping pelat ku ngabentuk pilem pelindung dina piring, sahingga prolonging umur layanan piring.

  • Diamond Slurry For Plate NINGALI PRODUK

    Inten Slurry Pikeun piring

    Lapping bahan kayaning kaca, kristal, keramik canggih / bahan komposit, sarta logam mindeng kahontal maké beusi, tambaga, waja, atawa plat logam-résin.Bari pelat lapping ieu teu ngarugikeun loba pikeun ngaganti, ngaganti aranjeunna mindeng bisa nyieun konstrain on anggaran.Qual Inten Hydroqual Inten Slurry (Dirumuskeun husus) pikeun Lempeng preserves integritas lapping pelat ku ngabentuk pilem pelindung dina piring, sahingga prolonging umur layanan piring.

  • DIAMOND SLURRY FOR PAD NINGALI PRODUK

    Inten SLURRY Pikeun PAD

    Pad polishing boga aplikasi serbaguna ti tambaga, tungsten, wafer, mun oksida, inten biru, silikon carbide sarta nitrida ultra-teuas lianna.

  • Hydroqual Diamond Slurry for Advanced Materials NINGALI PRODUK

    Hydroqual Inten Slurry pikeun Bahan Advanced

    Bahan canggih sapertos sapir kristal tunggal sintétik, keramik spinel transparan, sareng silikon karbida mangrupikeun bahan penting pikeun semikonduktor sareng industri sanés kusabab sipat khususna.

    Sanajan sagala fitur pikaresepeun ieu bahan canggih, résistansi mékanis tinggi bahan ieu ngajadikeun prosés polishing pisan nangtang.

    Untungna, Qual Diamond gaduh solusi inovatif pikeun ngagampangkeun prosésna.

  • Hydroqual Diamond Slurry For Diamond Wire Saw NINGALI PRODUK

    Hydroqual Inten Slurry Pikeun Inten Kawat Saw

    Adherence alus teuing pikeun motong kawat
    Formulasi antiagregasi anu ramah lingkungan pikeun réproduktifitas luhur
    Laju motong anu luhur sareng laju ngahapus kalayan kualitas permukaan anu langkung saé
    Ékonomi bébas cai, desain formula anti korosif

  • Hydroqual Diamond Slurry For Pad NINGALI PRODUK

    Hydroqual Inten Slurry Pikeun Pad

    Pad polishing boga aplikasi serbaguna ti tambaga, tungsten, wafer, mun oksida, inten biru, siliconcarbide sarta ultra-kungsi nitrida lianna.Ngagabungkeun pamakéan polishing slurries, anu polishing Pad bisa dipaké dina hambalan saterusna pikeun ngahontal roughness permukaan tangtu atawa precision digosok surface.However, ngagunakeun Pad polishing boga tantangan sorangan dina milih tipe Pad katuhu jeung polishing slurries pikeun aplikasi husus.

  • Hydroqual Diamond Slurry  For Pitch NINGALI PRODUK

    Hydroqual Inten Slurry Pikeun pitch

    Polandia ahir komponén optik precision biasana kahontal ku ngagunakeun plat pitch.Éta nyababkeun kasarna permukaan anu luar biasa sareng karataan dina tingkat nanometer anu sesah dimeunangkeun ku téknik sanés.Sanajan kitu, prosés polishing nyokot jumlah signifikan waktu.
  • EF Diamond Tools NINGALI PRODUK

    EF Inten Pakakas

    * Mata Bor EF / MSDS

    Dipaténkeun Electroformed Diamond Core Drill Bit kami dirarancang tina téknik fabrikasi 3D electroforming nerapkeun metodologi dispersi grit anu seragam.Konsentrasi maksimum inten pisan conductive.Bit EF kami super teuas sahingga nyadiakeun seukeutna gambar diri kuat tur hirup 3-5 kali leuwih panjang batan bor inten lianna.Desain bentukna wavy ngamungkinkeun panyabutan chip gampang sareng dissipation panas anu langkung gancang.Bit bor EF Qual Diamond nyadiakeun kanaékan signifikan dina efisiensi gawé sarta loba dipaké pikeun ngolah jeung produksi komponén optik, keramik canggih, jeung bahan komposit canggih.

  • PCD Diamond Tools NINGALI PRODUK

    PCD Inten Pakakas

    *PCD Inten Pakakas / MSDS

    Qual Inten PCD alat Inten anu dijieun tina inserts PCD precision sarta kabuktian mibanda 8-12 kali karasa leuwih luhur sarta kakuatan compressive kuat lamun dibandingkeun tungsten carbide.Alat PCD nyadiakeun résistansi maké alus teuing jeung konduktivitas termal.Éta tiasa disaluyukeun pikeun ukuran tina nano dugi ka 30μm dumasar kana syarat aplikasi sareng kasabaran.Éta seueur dianggo dina ngolah sareng manufaktur pikeun bahan komposit canggih, semikonduktor, sareng industri keramik canggih.Tim téknis kami tiasa ngarancang rupa-rupa solusi dumasar kana spésifikasi anjeun.

  • CVD Diamond Tools NINGALI PRODUK

    CVD Inten Pakakas

    *CVD Inten Pakakas / MSDS

    Alat-alat Inten CVD Inten Qual diproduksi ku palapis inten CVD ngalangkungan réaktor filamén panas.Tungsten carbide iteuk kalawan 6-8% kobalt anu coated ku inten CVD.Stabilitas palapis inten nyayogikeun umur pamakean anu langkung panjang sareng kinerja anu saé dina panggilingan, pangeboran, sareng motong.Alat kami tiasa disaluyukeun sareng dianggo pikeun bahan komposit canggih, semikonduktor, sareng industri keramik canggih.

  • Diamond Powders NINGALI PRODUK

    Bubuk Inten

    *Poli Micro Inten Powders / MSDS
    *
    Mono Micro Inten Powders / MSDS
    *
    Bubuk Inten mikro buleud / MSDS

    Qual Diamond ngagolongkeun bubuk inten urang ku sipat fisik bahan baku sareng metode perlakuan kimiawi.Kami gaduh bubuk inten monocrystalline sareng polycrystalline kalayan metode perawatan anu béda, aranjeunna dikategorikeun salakuQMMHPHT inten monocrystalline,QPD ngabeledug inten polycrystalline, QNDinten nanopartikel, jeungQMRinten buleud.métode perlakuan kami nawiskeunStandar(S),Hidrofilik(H), jeungDeagglomerated(D) tipe runtuyan.Téknologi modifikasi permukaan Qual Diamond sareng metodologi perawatan ukuran khusus panganyarna ngamungkinkeun pikeun nyegah aglomerasi partikel anu sacara konsisten ngahasilkeun distribusi ukuran anu sempit.Pamustunganana, bubuk inten kami mangrupikeun solusi premium pikeun lapping sareng polishing precision bahan superhard;kayaning: SiC, Ge, tungsten carbide, inten biru, spinel, Ruby, bahan serat optik, sarta loba substrat bahan canggih lianna kapanggih dina manufaktur pikeun élmu optik, semikonduktor, keramik canggih, jeung logam.

  • Diamond Suspension NINGALI PRODUK

    Inten Gantung

    *Inten Gantung / MSDS / MSDS DMSO / MSDS Cai

    Suspensi Inten Qual idéal pikeun ngagosok presisi atanapi ngabéréskeun produksi semikonduktor, keramik canggih, sareng dina industri optik sareng pertahanan.Suspénsi inten tiasa diterapkeun salaku aditif anu saé dina industri médis, biologis, sareng farmasi canggih kalayan ciri nontoksik sareng biosafety na.Suspensi dihasilkeun tina nano kelas monocrystalline atanapi polycrystalline partikel inten.Terobosan R&D panganyarna tina téknologi modifikasi permukaan unik urang ngatur fitur distribusi partikel inten anu sempit, biokompatibilitas, sareng ciri hidrofilik.Suspensi kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ningkatkeun efisiensi produksi bari ngirangan desain proyék, manufaktur, sareng biaya produksi sadayana tinangtu pangropéa lingkungan minimal anu diperyogikeun.

  • Diamond Slurry NINGALI PRODUK

    Inten Slurry

    * Hydroqual Inten Slurry / MSDS

    slurries inten kami loba dipaké pikeun precision lapping na polishing bahan canggih di industri handap: semikonduktor, metallography, keramik canggih, élmu optik jeung photonics, sarta aplikasi teknis canggih lianna.Sadaya slurries nampilkeun perawatan permukaan inten unik kami, pamisahan bentuk, sareng distribusi ukuran partikel inten anu tepat.Pamariksaan kualitas anu ketat ngamungkinkeun konsistensi sareng nyegah aglomerasi partikel sahingga ngahasilkeun produksi optimal bari ngirangan biaya produksi sadayana.Produk Qual Inten diproduksi ku cara ngabubarkeun sareng ngagantungkeun partikel nano sareng/atawa kelas mikro monocrystalline atanapi polycrystalline inten kana slurries homogen anu dirumuskeun khusus, leyur dina cai.Hydroqual Advanced Diamond Slurries sayogi dina ukuran partikel mimitian ti 200nm dugi ka 50μm.

  • H-Series Nano Diamond Powder NINGALI PRODUK

    H-Seri bubuk Nano Inten

    Jenis bubuk inten Hidrofilik (H-) disiapkeun sareng dirawat pikeun masihan harta anu resep cai kana permukaan partikel inten.Sipat ieu ngamungkinkeun partikel inten ngabubarkeun sacara merata sareng tetep ditunda dina matriks polar

  • D-Series Nano/Micro Diamond Powder NINGALI PRODUK

    D-Series Nano / Bubuk Inten Mikro

    Jenis bubuk inten Deagglomerated (D-) disiapkeun sareng dirawat ku téknologi modifikasi permukaan unik Qual Diamond pikeun ngaleungitkeun agrégasi partikel inten anu saé sareng ngahontal tingkat kamurnian anu luhur.

  • QND Nano Diamond Powder NINGALI PRODUK

    QND Nano Inten Bubuk

    bubuk QND nano-inten disintésis ku-tekanan luhur-suhu luhur (HPHT) jeung métode sintésis detonation kalawan ukuran dina tingkat submicron.

  • Mono Micro Diamond Powder NINGALI PRODUK

    Mono Micro Inten Bubuk

    bubuk inten QMM disintésis ku-tekanan luhur-suhu luhur (HPHT) métode.Partikel inten QMM gaduh struktur kristal berorientasi sareng pesawat jalan paralel sami sareng inten alami.Éta mangrupikeun salah sahiji bahan dumasar-karbon anu paling hese sareng paling murni saatos perawatan permukaan unik Qual Diamond, nawiskeun solusi anu éfisién tinggi sareng nyéépkeun waktos pikeun ngagosok sareng polishing presisi.Bentuk partikel blocky ensures laju panyabutan stock tinggi salila grinding na polishing.Téknologi modifikasi permukaan canggih Qual Diamond ngahasilkeun partikel inten kalayan permukaan anu bersih, kemurnian anu luhur, sareng distribusi ukuran anu sempit.Nyangka hasil tingkat kahiji dina hal kinerja, kualitas, konsistensi, sarta reproducibility tina bubuk inten QMM.

  • Round Micro Diamond Powder NINGALI PRODUK

    Bubuk Inten mikro buleud

    QMR mangrupa bubuk inten unik teu ilahar dibawa ku suppliers.bubuk inten mikro QMR monocrystalline Qual Inten diolah ku téhnologi modifikasi permukaan proprietary.Edges buleud tina partikel inten ngurangan jero motong bahan salila lapping, sahingga processing-precision tinggi mungkin.Bubuk inten buleud QMR Qual Diamond parantos kabuktian gaduh tingkat pamrosésan anu langkung luhur dibandingkeun sareng jinis bubuk inten sanés.

  • QPH Micro Diamond Powder NINGALI PRODUK

    QPH Micro Inten Bubuk

    bubuk inten QPH dijieun ku-tekanan luhur métode-suhu tinggi.Partikel QPH gaduh permukaan anu henteu teratur sareng seueur sisi anu seukeut kusabab sipat fisik multi-kristal na.Crystallites individu bisa megatkeun kaluar partikel dina stress nyieun edges motong anyar, greatly ngaronjatkeun laju panyabutan bahan (MRR).Purity lemah sareng agglomeration partikel inten mangrupakeun masalah umum pakait sareng bubuk inten polycrystalline.Téknologi modifikasi permukaan canggih Qual Diamond ngaleungitkeun masalah ieu sareng nganteurkeun bubuk inten polycrystalline kualitas luhur gratis tina najis sareng agrégat kalayan distribusi ukuran sempit.Nyangka hasil anu konsisten sareng bérés anu akurat tanpa cacad sareng bubuk inten polikristalin QPH.

  • QPD Micro Diamond Powder NINGALI PRODUK

    QPD Micro Inten Bubuk

    QPDanu Poli Micro Inten Bubuk, QPD dijieun tina hiji metodeu detonative, Saatos perlakuan husus urang pikeun purifikasi sarta modifikasi maranéhna ngalakukeun fabulously on ngolah bahan semikonduktor, composites canggih, kaca optik, sarta bahan canggih lianna tanpa aggregation atanapi deformasi permukaan.

  • HSM Diamond Slurries NINGALI PRODUK

    HSM Inten Slurries

    Hydroqual Standar Monocrystalline (HSM) Inten Slurry- Inten HPHT Monocrystalline Inten Qual diproduksi ku hydroquals -base cai sareng ngagantungkeun nano kana bubuk inten ukuran mikro kalayan perawatan permukaan anu unik.Anu loba dipaké pikeun keramik canggih, élmu optik, jeung widang semikonduktor.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2