Kontrol kualitas |Kabijakan Lingkungan

Kabijakan Lingkungan Kualitas

Qual Inten sareng karyawanna komitmen pikeun nyumponan syarat palanggan sareng hukum pikeun ngahontal kapuasan pelanggan.

Qual Diamond komitmen ngajaga lingkungan ngaliwatan pencegahan polusi jeung minuhan kawajiban minuhan.Kami bakal salawasna narékahan pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas dina waktosna sareng terus ningkatkeun Sistem Manajemén Lingkungan Kualitas kami pikeun ningkatkeun kinerja lingkungan sareng kualitas.

Qual+Diamond+Hi-Tech+Corporation+14001Color+Final+Cert-page-001
Qual+Diamond+Hi-Tech+Corporation+9001+Color+Final+Cert-page-001

Produksi & Kontrol Kualitas:

produk urang dijieun di AS.

● Dimekarkeun sistem kadali kualitas ketat pikeun produk urang guna minuhan atawa ngaleuwihan sarat kualitas kritis dina sababaraha aplikasi béda.

● Urang mastikeun nuturkeun ISO 9001: 2015 sarat jeung sertipikat aya dina tahap processing.

DiamondPowder&Slurry-QualityProcedure+Diagram

Kualitas partikel inten sareng kontrol purity:

Raman spéktrométer

Ukuran partikel, poténsi zeta, massa molekul, jeung sebaran:

Malvern zetasizer, Mikroskopi

Analisis perlakuan Nano/Microdiamond:

FTIR Spectrometer, Raman spéktrométer, Malvern zetasizer, Mikroskop (SEM, TEM), UV-Vis spéktrométer, jsb.