ALAT PROSEDUR KUALITAS

Qual Inten Alat Prosedur Quality

nu intenmastikeun nuturkeunISO 9001-2015sistem manajemen kualitas.Kami dina prosés sertifikasi sistem manajemen kualitas urang.

produk Qual Intenlulus prosés inspeksi kualitas multi titik ketat pikeun mastikeunproduk urangminuhan atawa ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.Parameter prosés kualitas multi titik penting pikeun produk urang.Dina sagala parabot inten urang mariksa:

1. Komposisi bahan alat

Qual inten manufactures sababaraha jenis parabot mesin ti parabot baja alloy coated kalawan inten electroplated ka canggihPCDjeungCVDparabot inten.Dina alat inten CVD sareng PCD kami mariksa nganggo eusi kobalt laboratorium canggih kami.Eusi kobalt mangrupakeun faktor utama dina diaméterna leutik pisan CVD inten coated parabot kateguhan flexural.

2. Toleransi:

Inten Qual nganggo standar pangukuran kasabaran anu ketat, urang mariksa unggal alat pikeun nyumponan atanapi ngaleuwihan ambang kasabaran.

3. Surface rengse

Surface finish mangrupa parameter kualitas penting dina parabot inten.Lapisan permukaan mangaruhan kualitas mesin sareng kualitas produk ahir.Kami mariksa unggal permukaan alat pikeun ngaleungitkeun épék dina manufaktur.

4. Inten palapis distribution jeung kualitas

Inten palapis naha éta téh CVD palapis atanapi electroplated, éta perlu konsistensi jeung kualitas inten.Qual inten inspects sadaya parabot boga palapis inten konsisten.

5. Konséntrisitas

Concentricity penting dina parabot cylindrical kayaningbor bit.Qual inten inspects unggal alat concentricity papanggih atawa ngaleuwihan standar set.