7
7a

Prosedur Kualitas Kami

Qual Inten mastikeun nuturkeun sistem manajemen kualitas ISO 9001-2015.Kami dina prosés sertifikasi sistem manajemen kualitas urang.

produk inten Qual lulus prosés inspeksi kualitas multi titik ketat pikeun mastikeun produk urang minuhan atawa ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.Parameter prosés kualitas multi titik penting pikeun produk urang.

● Sebaran ukuran partikel pisan sempit

● kasabaran PSD ketat (Tingali Gambar distribusi ukuran urang)

● wates ukuran ditetepkeun

● deteksi ukuran ketat

● Bentuk partikel inten seragam

● purity inten luar biasa

DiamondPowder&Slurry-QualityProcedure+Diagram

Prosedur pamariksaan kualitas multi-titik kami kalebet analisa ukuran, analisa bentuk, indéks kateguhan, distribusi ukuran, najis.

1. Indéks Kateguhan (TI):uji pikeun nangtukeun kakuatan relatif partikel inten.Tujuan tina tés ieu nyaéta pikeun nangtukeun ukuran partikel saatos bahan ditumbuk dikontrol.

Capture

2. Indéks Ketangguhan Termal (TTI):test pikeun nangtukeun stabilitas produk inten dina suhu elevated.Partikel inten dipanaskeun sateuacan ditumbuk dikontrol.

2

3. Kapadetan bulk:pikeun nangtukeun dénsitas inten.Tés dilaksanakeun ku timbangan jumlah bahan anu diperyogikeun pikeun ngeusian volume anu dipikanyaho.Dénsitas bulk nyadiakeun hubungan antara bentuk rata, smoothness tina partikel inten jeung beurat husus.

4. Ukuran Distribusi:pikeun mariksa ukuran partikel inten.inten Qual migunakeun Malvern Instrumén, Mastersizer pikeun analisis ukuran partikel.(Conto dipidangkeun pikeun microdiamond (20/30))

4
3

5. Wangun:bentuk partikel inten mangrupa salah sahiji parameter kualitas kritis.Qual inten migunakeun IST AG, DiaShape.Cék kualitas bentuk kalebet ellipticity, crystallinity, roughness, transparansi sareng ukuran rata-rata.

5

6. najis:pangotor dina inten nyiptakeun sipat anu teu dihoyongkeun, ku kituna unggal seueur inten ngalangkungan pamariksaan najis anu ketat.Inten Qual mariksa unggal produk nganggo Raman Spectroscopy.

6