R & D jeung solusi

Didorong ku milarian solusi téknis pikeun sadaya patarosan anjeun

Tujuan utama studi kasus ieu pikeun nguji cara éféktif jeung efisien ongkos ngagunakeun 2 slurries inten Qual Inten pikeun polishing precision of Silicon Carbide (SiC).The slurries inten Qual Inten sanggup shorten waktu diperlukeun pikeun polishing sarta ngurangan prosedur 3 hambalan ka 2-hambalan prosedur polishing precision.

Tujuan utama ulikan banding ieu pikeun ngabandingkeun kinerja slurry inten Qual Inten jeung tipe sarupa pesaing urang slurry.Hasil tina sisi ieu ka sisi studi ngabandingkeun, dimana ukuran partikel, lilana polishing, jumlah slurry dipaké, sarta bahan pad polishing anu raket loyog atawa sarua, nunjukkeun kinerja unggulan slurry inten Qual Inten ka pesaing urang.

Tujuan utama studi kasus ieu téh pikeun nguji slurry inten Qual Inten ongkos-éféktif jeung efisien keur polishing precision bahan keramik canggih.Bahan anu dipilih nyaéta substrat alumina porous sareng digosok nganggo slurry inten polycrystalline Qual Diamond.The Qual Inten slurry inten éta bisa shorten waktu diperlukeun pikeun polishing sarta ngurangan prosedur multi hambalan ka 1-hambalan prosedur polishing precision.