SEMIKONDUKTOR

SILIKON WAFERS |KOMPONEN ELEKTRONIK

Ihtisar

Kamajuan dina fabrikasi wafer, simulasi, MEMS, sareng nanomanufacturing parantos ngiringan jaman énggal dina industri semikonduktor.Sanajan kitu, thinning wafer silikon masih dilaksanakeun ku lapping mékanis jeung polishing precision.Sanaos jumlah alat éléktronik, sapertos anu dianggo dina manufaktur PCB, parantos ningkat sacara signifikan, tantangan dina machining prescribed ketebalan sareng kasar tetep.

KELEBIHAN QUAL DIAMOND SLURRY AND POWDER

Partikel inten Qual Inten dirawat kalayan kimia permukaan proprietary.Matriks anu dirumuskeun khusus didamel pikeun slurries inten anu béda pikeun aplikasi anu béda.Prosedur kontrol kualitas anu patuh ISO kami, anu kalebet protokol ukuran anu ketat sareng analisa unsur, mastikeun distribusi ukuran partikel inten anu ketat sareng tingkat kamurnian inten anu luhur.Kaunggulan ieu ditarjamahkeun kana laju panyabutan bahan anu langkung gancang, ngahontal kasabaran anu ketat, hasil anu konsisten, sareng penghematan biaya.

● Non-agglomeration alatan perlakuan permukaan canggih partikel inten.

● Sebaran ukuran kedap alatan protokol ukuran stringent.

●-tingkat luhur purity inten alatan kadali kualitas stringent.

● Laju panyabutan bahan High alatan non-agglomeration partikel inten.

● Dirumuskeun husus pikeun precision polishing kalawan pitch, piring, sarta Pad.

● formulasi ramah-eco merlukeun ukur cai pikeun prosedur beberesih

silicon-wafers-1
Computer Electronic Components
Silicon plate with processor cores isolated on white background
979a07a8680516ed88c80d31694feef5 (1)
Silicon+Wafer+Manufacturing_Application_Semiconductor_sample+image+I

SILIKON WAFER LAPPING AND POLISH

Wafers silikon seueur dianggo dina industri semikonduktor.Sarat ketebalan ujung-ka-ujung seragam tina sapotong karya wafer hartina toleransi ketat pikeun lapping na precision polishing sarta tetep tangtangan utama.Ketebalan mesin anu henteu rata ogé dideteksi nganggo téknologi deteksi ujung dina papan PCB, hard drive, périferal komputer, sareng komponén éléktronik anu sanés sareng tetep janten aspék manufaktur anu nangtang.Mayoritas mesin dipaké dina lapping na precision polishing wafers silikon anu pinuh otomatis mesin polishing planet.Éta dirancang pikeun ukuran béda tina wafers sarta dilengkepan kamampuhan dispensing slurry otomatis.

Inten slurry mangrupakeun panyabutan bahan alus teuing jeung agén thinning pikeun semikonduktor sareng komponenana éléktronik.Salaku bahan anu paling hese di bumi, partikel inten dina slurry ngajantenkeun efisiensi panyabutan anu luhur sareng permukaan permukaan anu luar biasa.Penipisan wafer tiasa dimimitian ku planarisasi sareng slurries inten tina ukuran grit anu langkung ageung, dituturkeun ku slurries ukuran sub-micron pikeun tahap ahir polishing precision.